Welk ikea keuken kies je? 

Je bent al een tijdje van plan om een de keuken in een nieuw jasje te steken maar er nog steeds niet over uit welke het gaat worden. Ondertussen ben je al tig folders verder en hebben je nog niet wat je zou willen. 

Dan ineens hebben je het geweldige idee om een ikea keuken te kopen. Het fijne aan een ikea keuken is dat je hem helemaal zelf kunt samenstellen. Je kunt dus volledig naar eigen wens je droomkeuken uitzoeken. Zelfs de verschillende materialen, hoogte en breedte van de keuken kan je hier volledig naar eigen wens laten maken. 

Bij een ikea keuken is gewoon echt alles mogelijk. Heb je een speciale maat nodig? Dan is het bij ikea allemaal mogelijk. Weet je niet precies hoe je het aan moet pakken? Dan is er altijd wel een medewerker die je wil helpen om de juiste spullen te bestellen. Verschillende kleuren combineren? Ook dat is bij een ikea keuken geen enkel probleem. Zelfs wanneer je elk kastje een andere kleur zou willen hebben dan is dat iets wat mogelijk is! Wij weten zeker dat het je nu wel gaat lukken om een mooie keuken uit te zoeken.  

Welk ikea keuken kies je?

Hoe gebruik je streetview?

Misschien heb je er nog nooit van gehoord of misschien heb je er nog nooit bij stil gestaan dat streetview een veelgebruikte applicatie is die je kunt gebruiken om rond te kijken op een plek waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Streetview wordt ook vaak gebruikt door mensen om juist te kijken in oude buurten waar ze vroeger zijn opgegroeid. Het is hartstikke leuk om te kijken of dat het allemaal veel veranderd is. Streetview maakt namelijk gebruik van panoramafoto’s die in 360 graden gemaakt zijn. Dit wil zeggen dat je dus helemaal rondom je heen kunt kijken met dit programma.

De Streetview foto’s worden met een speciale auto gemaakt. Die auto heeft een camera bovenop het dak staan welke constant foto’s maakt. Op de voor een auto niet te bereiken plekken wordt er gebruik gemaakt van een fietser of een trike.

Streetview is online te gebruiken. Je hoeft maar naar google Streetview te gaan en daar een adres in te geven. Binnen no time waan jij je exact in de buurt welke jij hebt ingegeven en kun je een digitaal kijkje nemen. Fijn toch dat je er niet eens de deur voor uit hoeft om te weten hoe het er ergens anders uitziet?

Hoe gebruik je streetview?

Wat is autotune?

Wanneer je het woord autotune leest dan denk je vast en zeker aan een auto? Fout! Autotune heeft deze keer helemaal niets met een auto te maken maar alles met muziek. Had je niet verwacht he? 

Vooral in de urban muziekstijl wordt er met regelmaat gebruik gemaakt van autotune. Dit is een effect waardoor het lijkt of dat de stem van de zanger of zangeres is opgenomen onder water. De zangeres Cher heeft het bijvoorbeeld gebruikt in haar nummer Believe, wat ze in 1998 heeft uitgebracht. 

Sinds dat Cher het heeft gebruikt, en er ook openlijk voor uitkwam dat ze de autotune gebruikte, zijn er wel meer artiesten geweest die er gretig gebruik van hebben gemaakt. Met autotune kan er namelijk heel makkelijk onzuiverheden verhuld worden. Artiesten zoals bijvoorbeeld John Mayer ging zelfs zover om de autotune te gebruiken. 

Natuurlijk zijn niet alle artiesten erover te spreken. Er zijn er zeker ook genoeg die er niets van willen weten en het maar lelijk en onnodig vinden. In hun ogen zou het namelijk door de autotune niet meer te horen zijn of dat de zangkwaliteiten van iemand nu echt zijn of niet.

Wat is autotune?

Is jouw pdf bestand te groot om te versturen?

Je wilt een pdf-bestand versturen maar het lukt maar niet. Je komt erachter dat het bestand te groot is. Dan wordt het tijd om je pdf-bestand te comprimeren. Een pdf comprimeren klinkt moeilijker dan dat het uiteindelijk is. Wij leggen je uit hoe je een pdf comprimeren zelf heel makkelijk kunt doen. 

Aangezien dat pdf een van de meest voorkomende bestandsformaten is die je per mail makkelijk kunt versturen is het handig om te weten hoe je een pdf comprimeren kan als je erachter komt dat het te versturen bestand eigenlijk te groot is. Zeker bedrijven maken veel gebruik van een pdf-bestand om zo hun facturen te versturen. 

Een pdf-bestand verkleinen kun je doen door middel van gebruik te maken van bijvoorbeeld Adobe Acrobat. Zit je er niet op te wachten om een extra programma te installeren op je computer dan zijn er ook wel online programma’s te vinden die je kunnen helpen met het pdf comprimeren. Het nadeel daarvan is wel dat je geen invloed hebt op de manier waarop het bestand dan wordt gecomprimeerd en het kan voorkomen dat de beeldkwaliteit daardoor op een nadelige manier wordt beïnvloed. 

Is jouw pdf bestand te groot om te versturen?

Nieuw, probeer eens koolhydraatarme recepten

Je hebt echt al van alles gedaan om je gewicht te beperken maar er lijkt maar niets te werken. In het begin gaat het allemaal heel erg snel maar wanneer je wat verder bent dan sta je stil en wil er niets meer. Hoe dit precies komt daar is niet echt een goede oorzaak voor te vinden. Wat we wel kunnen vertellen is dat het koolhydraatarm gaan eten een grote invloed kan hebben op je gewicht en daardoor ook op jouw gezondheid. 

Koolhydraatarme recepten zijn er genoeg te vinden. Je hoeft het internet maar open te gooien en in de zoekmachine de woorden koolhydraatarme recepten in te voeren en je zult er tientallen, zo niet honderden krijgen. Het grote voordeel van deze koolhydraatarme recepten is dat ze over het algemeen wel snel te bereiden zijn. Je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan. 

Vaak denken mensen dat koolhydraatarm eten niet lekker is maar niets is minder waar. Je leert juist op deze manier op een andere manier eten te bereiden en bepaalde dingen, zoals bijvoorbeeld aardappelen, te vervangen door andere ingrediënten waar je in eerste instantie niet eens aan gedacht zou hebben. 

Nieuw, probeer eens koolhydraatarme recepten

Hoe bespaar je met eenvoudig leven?

Eenvoudig leven hoeft niet per definitie saai te zijn. Juist eenvoudig leven kan een hele uitdaging zijn. Het maakt je bewust van het feit dat je vaak met minder ook een net zo een prettig leven kan hebben als dat je zou hebben wanneer je zou leven in een heleboel luxe. Ook is het beslist niet zo dat wanneer je een eenvoudig leven zou leiden dat je dan ook een arm leven hebt. Eenvoudig leven laat je alleen maar zien dat je ook met minder toch meer kunt hebben. Klinkt raar he?

Wil je eenvoudig gaan leven en beginnen met de voeding aan te pakken dan kun je erover nadenken om je groenten en fruit zelf te gaan verbouwen. Je kunt je tuin aanleggen met duurzame en eenvoudige materialen. Je tuin kun je gaan besproeien met het regenwater wat je opgevangen hebt in een regenton. Zo hoef je in de warme zomermaanden geen gebruik te maken van het drinkwater. 

Niet alleen het verbouwen van je eigen groente is duurzaam en eenvoudig maar ook het hergebruiken van je oude meubelen. Ben je erop uitgekeken dan kun je ze een nieuwe look geven. Je hebt dan op een eenvoudige manier wat “nieuws” in huis staan.

Hoe bespaar je met eenvoudig leven?